Videó: vizesárokban élte túl a tornádót egy pár Texasban
Videó: vizesárokban élte túl a tornádót egy pár Texasban

Forrás: Youtube / Inside Edition

2023. 03. 09.
Életveszélyes helyzetbe került egy pár Texasban, amikor a közelükben lecsapott egy tornádó. Éppen arra volt csak idejük, hogy a kutyáikkal együtt kimeneküljenek a lakóautójukból.

A pár az utolsó pillanatban menekült ki a lakóautóból, és két kutyájukkal együtt egy vizesárokban kerestek menedéket, hogy túléljék a tornádót.

Allie Chapman, a videóban szereplő nő arról számolt be, hogy már biztonságban vannak, és a vizesárokban életben maradtak a tornádó ellenére, de amikor a vihar után meglátták a pusztítást és a rengeteg törmeléket, az nagyon megdöbbentette őket.

Egy szakértő szerint a pár jó döntést hozott, hogy egy árokban keresett menedéket, ugyanis a tornádók során járművekben maradni nem jó ötlet, mert a vihar dobálhatja, összenyomhatja a kocsikat, és a benne lévő emberek is súlyos sérüléseket szenvedhetnek vagy meghalhatnak.

(Christian Headlines / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!