Videó: villámcsapás után ekkora tűzgömböt láttak a lakosok Oxford mellett - kiderült, mi okozta
Videó: villámcsapás után ekkora tűzgömböt láttak a lakosok Oxford mellett - kiderült, mi okozta

Twitter/Wakeel Ahmad khan

2023. 10. 03.
Oxford közelében a helyiek egy hatalmas "tűzgömböt" kaptak lencsevégre, miután (mint kiderült) egy villámcsapás hatalmas gázrobbanást idézett elő az egyik élelmiszerhulladék-újrahasznosító üzemben.

Összesen hat tűzoltóautó és 40 tűzoltó vonult ki az üzemhez, hogy megfékezzék a tüzet.

A Severn Trent Green Power cég a Facebookon megosztott hivatalos közleményében azt írta, hogy „megerősítik, hogy ma este 19:20 körül az oxfordshire-i Yarnton közelében lévő Cassington AD létesítményük egyik tartályába villám csapott, aminek következtében a tartályban lévő biogáz lángra kapott”.

Közölték azt is, hogy senki sem sérült meg, és a személyzet a mentőszolgálatokkal együttműködve biztosította a helyszínt.

(BBC / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!