Videó: állítólagos ufók testét mutatták be a mexikói kongresszus ülésén
Videó: állítólagos ufók testét mutatták be a mexikói kongresszus ülésén

forrás: Youtube/WION

2023. 09. 14.
Már DNS-vizsgálatot is végeztek a testeken, hogy megállapítsák az eredetüket.

Mexikóban most került sor az első olyan kongresszusi meghallgatásra, amelyen bemutatták állítólagos földönkívüli lények maradványait.

A testeket Peruban találták még 2017-ben a föld mélyén, a sivatagban, de most meg is mutatták őket a mexikói jogalkotók és a nagy nyilvánosság előtt.

“Megerősíthetem, hogy ezek a testek nem állnak rokonságban az emberi lényekkel”

- mondta a mexikói haditengerészet kutatóintézetének igazgatója.

Jose de Jesus Zalce Benitez arról is beszélt, hogy a testeket megröntgenezték, DNS-vizsgálatot végeztek rajtuk, és ez alapján jutottak erre a következtetésre.

Az állítólagos földönkívüliek kezein csak három-három ujj van, a koponyájuk pedig hosszúkás.

A tudományos kutatások alapján végzett becslések szerint a testek nagyjából 1000 évesek lehetnek.

(Reuters / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!