Van lejjebb: Biblia-égetést rendezett a csőcselék Portlandben
Szintet lépett az eltörlés „kultúrája”
Van lejjebb: Biblia-égetést rendezett a csőcselék Portlandben

Forrás: Twitter/Ian Miles Cheong

2020. 08. 02.
Szombat éjjel a Black Lives Matter erőszakos aktivistái bebizonyították, van lejjebb: a portlandi szövetségi bíróság épülete előtt amerikai zászlót és halomba rakott Bibliákat égettek el. Az incidensről készült videofelvételek vírusként terjednek az interneten.

Immár 65. napja folynak a Black Lives Matter által felszított erőszakos zavargások, melyek már rég elszakadtak eredeti célkitűzésüktől, és úgy tűnik, az anarchia és a rombolás, illetve a kultúra és az örök értékek sárba tiprása vette át a rasszizmus elleni fellépés helyét.

Ahogy arról korábban is írtunk, úgy tűnik, sem a helyi rendőrség, sem a Donald Trump által a helyszínre küldött szövetségi rendvédelmi erők nem tudták megfékezni a számos amerikai városban már több, mint két hónapja George Floyd rendőri erőszakot követő halálának köszönhető erőszakhullámot. 

A demokrata polgármesterek a probléma forrásának továbbra is a rendőrséget tartják.

Az erőszak, zavargások, fosztogatások, gyújtogatások mögött álló BLM aktivistáit a rendőr-, kultúra-, és Bibliaellenes érzelmek fűtik.

 

 

Sean Feucht, a Bethel Church dicséretvezetője, aki már hetekkel ezelőtt rávilágított az Amerikában tapasztalható keresztényekkel kapcsolatos kettős-mércére és negatív diszkriminációra, kijelentette, nem mondanak le Portlandről, imádkozni fognak, és ellátogatnak a városba szabadtéri dicséret megmozdulásaikkal.

(Disrn/Hetek)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!