Újabb Premier League játékost tartóztattak le nemi erőszak vádjával
Újabb Premier League játékost tartóztattak le nemi erőszak vádjával

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2022. 07. 05.
Az angol sajtó szerint a rendőrség egy észak-londoni lakcímen csapott le arra az ismert, a húszas éveiben járó Premier League-futballistára.

A nemi erőszakkal vádolt játékos nevét nem hozta nyilvánosságra a szigetországi média, csak annyit közölt, hogy a húszas éveiben jár, és, hogy valamelyik válogatott alapembere. Később a rendőrség pontosította a labdarúgó életkorát, a jelentés szerint egy29 éves focistáról van szó.

A Scotland Yard megerősítette a letartóztatást tényét, de személyiségi okokra hivatkozva nem említette meg a játékos nevét. A klubja is tudomást szerzett az esetről, de az sem derül ki, melyik Premier League-csapatról van szó.

„Az állítólagos nem erőszak 2022 júniusában történt. Egy észak-londoni, Barnet-ben található lakcímre vonult ki a rendőrség, ahol őrizetbe vették a focistát. Jelenleg a vizsgálat folyamatban van” – áll a rendőrség közleményében.

Azt nem lehet tudni, hogy a nemzetközileg is elismert sztár most szerepelt-e csapata felkészülési meccsein. Ám annyi biztos, ha beigazolódik a fiatal hölgy állítása, egy darabig erre esélye sem lesz.

Mint ismert, idén januárban a Manchester United válogatott támadóját, Mason Greenwoodot tartoztatták le nemi erőszak vádjával.

Az interneten már kinyomozták, hogy két Angliában játszó, akár a katari foci-vb-n szereplésre is érdemes 29 éves játékosnak van háza az észak-londoni Barnet-ban, mindketten az Arsenal futballistái. Az egyik a svájci válogatott Granit Xhaka, a másik pedig a ghánai Thomas Partey.

(hetek/the Sun)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!