"Tönkretette az agyam" - Billie Eilish már hatalmas hibának tartja a tinédzserkori pornónézést
Az énekesnőnek rémálmokat is okoztak a szexualitást torz módon illusztráló felvételek
"Tönkretette az agyam" - Billie Eilish már hatalmas hibának tartja a tinédzserkori pornónézést

Youtube/ The Howard Stern Show

2021. 12. 15.
„Tényleg pusztította az agyamat, és úgy érzem, hihetetlenül tönkre tett, hogy ennyi pornófilmnek tettem ki magamat”- Billie Eilish Grammy-díjas énekesnő arról számolt be, hogy 11 éves korától fogva már nézett pornót és nemcsak hogy függő lett, de rémálmai voltak miatta és randizási „szokásaira” is rányomta bélyegét. A fiatal énekes szombaton tölti be 20. életévét.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

„Szerintem a pornó kész szégyen, és őszintén szólva sok pornót néztem. Körülbelül 11 éves koromban kezdtem el”

– mondta a Bad Guy énekese Howard Stern Showban. Majd hozzátette, hogy a pornó volt volt az, ami segített neki úgy érezni, hogy menő és „a társaság része”.

Arról is beszámolt az énekes, hogy rémálmai voltak a sok pornónézés miatt. Az általa megtekintett tartalmak egy része ugyanis rendkívül erőszakos volt.

Billie Eilish összesen hét Grammy-díjat zsebelt be karrierje során és a gyakran sötét hangulatú dalszövegeiről vált ismertté. Második albumának, a Happier Than Ever-ben a Male Fantasy című szám szövegében például arról énekel, hogy egyedül van otthon és a pornóval köti le a figyelmét, miközben egy korábbi kapcsolata emlékét idézi fel.

Eilish elmondta, hogy most már dühös magára, amiért azt gondolta, teljesen természetes, ha ennyi pornót néz. Beismerte, hogy hatalmas hiba volt, hogy ezekből akart megtanulni szexelni.

„Az első néhány alkalommal, amikor szexeltem, olyan dolgokra sem mondtam nemet, amelyek amúgy nem voltak helyénvalók. Ez azért volt, mert úgy gondoltam, hogy ez az, amihez vonzódnom kell”

– magyarázta.

Szerinte a valódi probléma az, hogy a pornó nem segíti, hanem inkább megzavarja, eltorzítja azt, hogy mi a normális szex közben, és hogy mit jelent a „beleegyezés”.

Az énekesnő édesanyja szabályosan elborzadt, amikor Billie elmesélte neki ezeket a dolgokat.

Eilish egészen bő ruhákban kezdte meg karrierjét, nehogy az emberek véleményt mondjanak a testéről. Pályafutása során ő lett a legfiatalabb művész, aki ugyanabban az évben megnyerte a legjobbnak járó valamennyi Grammy-díjat.

Az énekesnő beszámolt róla, hogy hírneve igencsak megnehezítette a randizást. „Nagyon nehéz így emberekkel találkozni, amikor, tudod, hogy az emberek vagy rettegnek tőled, vagy pedig azt hiszik, hogy nincsenek egy súlycsoportban veled” – mondta Eilish.

Ugyanebben az interjúban Eilish azt is elárulta, hogy augusztusban átesett a Covidon, és két hónapig volt rosszul. Mint mondta, biztos benne, hogy meghalt volna, ha nem oltják be.

„Szeretném világossá tenni, hogy az oltás miatt vagyok jól. Azt hiszem, hogy ha nem oltanak be, belehaltam volna”

– tette hozzá.

(Guardian/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!