Tavaly még rátörte az ajtót az FBI, most kongresszusi székért indul az életpárti aktivista
A hétgyermekes apát letartóztatták, majd ejtették ellene a vádakat
Tavaly még rátörte az ajtót az FBI, most kongresszusi székért indul az életpárti aktivista

illusztráció(Forrás: Youtube/CBN)

2023. 08. 09.
Mark Houck házához tavaly ősszel több tucat FBI-ügynök szállt ki és az életpárti aktivistát a gyerekei szeme láttára hurcolták el.

A hívő férfit azért tartóztatták le, mert állítólag 2021-ben kétszer bántalmazott egy 72 éves önkéntest egy abortuszklinikán.

Houck felesége viszont azt mondta, hogy a férje csak egy alkalommal került összetűzésbe egy abortuszpárti aktivistával, amikor a tüntető Houck 12 éves fiának vulgáris dolgokat mondott és túl közel ment a gyerekhez, ezért Houck odébb lökte az illetőt.

A tüntető elesett, de semmilyen sérülése nem keletkezett.

Az életpárti aktivistát akár 11 év börtönbüntetésre is ítélhették volna, de idén februárban végül felmentette a bíróság a vádak alól.

Houck az őt és családját ért eset után most úgy döntött, hogy Pennsylvaniában indul a kongresszusi választáson, hogy

“Továbbra is védjem a családomat, az 1. körzet lakosait és a Köztársaságot”.

A férfi célja továbbá helyreállítani a hagyományos értékeket, a hitet, a természetes családokat, illetve a vallás- és a szólásszabadságot.

(CBN News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!