Trump: tudom, hogy fáj, de menjenek haza, most békére van szükségünk!
A hivatalban levő elnök videóüzenetben igyekezett csitítani támogatóit
Trump: tudom, hogy fáj, de menjenek haza, most békére van szükségünk!

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 01. 06.
Trump videós üzenetben igyekezett lecsillapítani a kedélyeket, miután támogatóinak egy csoportja erőszakkal megrohamozta a Capitolium épületét Washington D.C.-ben, és a jelenlevő képviselőket, beleértve Mike Pence-t is menekíteni, evakuálni kellett az elektori szavazatokat hivatalosító ülésről.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Miután a hivatalban levő elnök Twitter üzenetekben igyekezett lecsillapítani megvadult támogatóit, videóüzenetet is küldött nekik, melyben a törvények tiszteletére kérte őket, valamint arra, hogy menjenek haza, de megerősítette azt is, hogy "nagyszerű emberek", és hatalmas igazságtalanság az "elcsalt választás".

"Tudom, hogy szenvedtek és fáj ez a helyzet. A választást elrabolták tőlünk. Földcsuszamlásszerű győzelmet arattunk, és ezt mindeni tudja, különösen a másik oldal"

- kezdte üzenetét az elnök, majd hozzátette:

"Most viszont haza kell kell menniük. Békére, törvényre és jogszerűségre van szükségünk, tisztelnünk kell a törvény szolgáit. Nem akarjuk, hogy bárki megsérüljön".

Az elnök hozzátette, ez egy nagyon kemény időszak, soha nem volt ehhez hasonló, majd visszatért annak taglalására mekkora igazságtalanság érte az amerikaiakat a választási csalással.

"De nem játszhatunk ezeknek az embereknek a kezére. Békére van szükségünk. Menjenek haza. Szeretjük önöket, nagyon különlegesek vagytok a számunkra... Látták milyen gonoszul elbántak egyesekkel, és ez fáj.

Tudom hogy éreznek. De menjenek haza, menjenek békével"

- zárta üzenetét Trump.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!