Robbanás történt egy vegyi üzemben Szlovéniában, többen megsérültek
Robbanás történt egy vegyi üzemben Szlovéniában, többen megsérültek

forrás: Youtube/GoldenBeats

2022. 05. 12.
Csütörtök reggel történt robbanás a dél-szlovéniai Kocevje város Melamin nevű vegyi üzemében, tíz ember megsérült, egy pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A rendőrség arra kérte a helyieket, hogy csukják be az ablakokat, és ne menjenek ki az utcára. A gyár fölött sűrű füst gomolyog, a robbanás oka még tisztázatlan.

A tűzoltók és a mentőegységek nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

A robbanás helyi beszámolók szerint olyan erős volt, hogy a közeli épületek lakói is érezték.

Vladimir Prebilic, Kocevje önkormányzatának polgármestere az N1 szlovén kereskedelmi televíziónak úgy nyilatkozott: 

„rendkívüli helyzet állt elő, és jelenleg tanácskozik a válságstáb.”

 (Hetek/MTI)
 

forrás: Hetek

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!