Obama után most Trumpot támogatják a rendőrök a választási kampányban
Ezzel hálálják meg, hogy kaotikus időkben kiállt mellettük
Obama után most Trumpot támogatják a rendőrök a választási kampányban

Forrás: Youtube/CBS News

2020. 07. 16.
Az amerikai Rendőri Szervek Nemzeti Szövetsége (NAPO), amely eddig két ízben is (2008-ban, és 2012-ben) Obama és Biden oldalán állt, ezúttal a szerdai napon az őket védő és érdekeiket erőteljesen képviselő amerikai elnököt biztosította támogatásáról a választási kampányban.

A szövetség vezetői, ami közel 1000 rendőri szervből és 241 ezer felesküdött rendőrtisztből áll országszerte, a hétfői napon találkoztak az Trump elnökkel, aki megerősítette őket legmélyebb támogatásáról:

„Rendőrtisztjeinket az elmúlt időszakban elvetemült támadások érték. Meggondolatlan politikusok hőseinket megrágalmazták azzal, hogy igazából az ellenségeink… ezek a radikális politikusok meg akarják vonni a támogatást, és teljesen el akarják törölni a rendőrséget. Az én kormányom azonban biztonság-, rendőrség-párti és bűncselekmény-ellenes.”

 

A szervezet, meg korábban két ízben is demokrata jelölteket támogatott a választási kampányok során, Joe Biden helyett Donald Trump elnökhöz sorolt át, mivel az előző, korábbi támogató magatartásával ellentétben, egyételműen rendőrellenes üzenetet tett magáévá.

A NAPO elnöke, Michael McHale hivatalos támogató levele leszögezte, hogy a tagokat "sokak részéről tisztességtelen és igazságtalan szidalmazásáradat érte. Különösen értékeljük az ön intézkedését, mellyel elérte, hogy a főügyész agresszívabban vádolja meg azokat, akik rendőrtisztjeinkre támadnak.”

A szervezet az előző 2016-os választásokon egyetlen jelöltet sem támogatott hivatalosan.

 

 

A jelen levél szövege így szól:

„A Rendőri Szervek Nemzeti Szövetsége (NAPO) nevében örömmel jelentem be a NAPO hivatalos támogatását az ön Egyesült Államok elnökeként való újraválasztási kampányát illetően. Támogatásunkkal elismerjük az ön állhatatos és kifejezetten nyilvános támogatását frontvonalon szolgáló embereink felé, főként ebben az időben, mikor tagjainkat tisztességtelen és igazságtalan szidalmazásáradat éri oly sokak részéről. 

Különösen értékeljük az ön intézkedését, mellyel elérte, hogy a főügyész agresszívabban vádolja meg azokat, akik rendőrtisztjeinkre támadnak, illetve azt, hogy törvénybe iktatta a rendvédelmiek mentális egészségével és jólétével kapcsolatos rendeletet. Rendeletet írt alá a 9/11-es mentőosztagoknak és családjaiknak támogatásáról, újjáélesztette a Biztonságos Környék Projektet az erőszakos bűncselekmények visszaszorítására, illetve Amerika rendvédelmi tisztjeit fáradhatatlanul elismerte, mint akiknek ugyanolyan alkotmányos jogaik vannak, mint bármilyen más polgárnak.  

A NAPO rendőri szakszervezetek és szövetségek koalíciója az Egyesült Államokban, ami az amerikai rendvédelmi szervek érdekeinek előmozdítását szolgálja jogi, politikai és oktatási területeken egyaránt. A szervezet, ami 1978-ban alakult mostanra több, mint ezer rendőri egységet és szakszervezetet, és 241 ezer rendőrtisztet képvisel, akik az igazságos és hatékony bűnüldözésre szánták oda a karrierjüket.
Szervezetünk örömmel támogatja az ön újraválasztási kampányát, és bizonyosak vagyunk abban, hogy Amerika rendvédelmi közössége továbbra is élvezheti az ön szilárd, erőteljes támogatását.”

(Daily Wire)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!