Netanjahu arra kéri Putyint, hogy gondolja át az ukrajnai inváziót
Szerinte Putyinnak „a nagy orosz birodalom újjáépítéséről szóló víziója” áll az invázió hátterében
Netanjahu arra kéri Putyint, hogy gondolja át az ukrajnai inváziót

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 10. 25.
Benjamin Netanjahu bírálta Vlagyimir Putyin orosz elnököt, amiért megtámadta Ukrajnát, s arra szólította fel, gondolja át még egyszer az inváziót. Egy friss interjúban beszélt erről az izraeli politikus.

Netanjahu a USA Today-nek adott interjújában kijelentette, hogy szerinte Putyinnak a

„a nagy orosz birodalom újjáépítéséről szóló víziója”

motiválta azon döntését, hogy háborút indított Kijev ellen.

Majd hozzátette, hogy „Remélem, meggondolja magát ezzel kapcsolatban”. „Mindannyian rokonszenvezünk Ukrajnával, ez nem is kérdés, és ezzel én sem vagyok másképp” – fogalmazott.

(Yahoo/Hetek)

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!