"Nagyon boldog vagyok" - Szoboszlai a Lipcsébe igazolt, már le is pacsizott Gulácsival és Orbánnal - videó
A 17-es mezszámot viseli majd
"Nagyon boldog vagyok" - Szoboszlai a Lipcsébe igazolt, már le is pacsizott Gulácsival és Orbánnal - videó

Forrás: DieRotenBullen.com

2020. 12. 17.
A sajtóhírek szerint a lipcsei klub 20 millió eurót fizetett a magyar labdarúgó játékjogáért. Szoboszlai Dominik a Red Bull egyik csapatából igazolt a másikba, a Salzburgból a Leipzighez. A szerződés 2025 nyaráig szól. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A hírek szerint a 20 éves magyar játékos az édesapjával és menedzserével utazott a német városba. Korábban több nagyobb csapat is hírbe került vele, ám Dominik végül a Lipcsét választotta. Ha igazak a német sajtóhírek, akkor ő az eddig legdrágábban elkelt magyar labdarúgó. 

Az RB Leipzig a Twitter-oldalára feltöltött videójából az is kiderült, hogy a magyar játékos már le is pacsizott Gulácsi Péterrel és Willie Orbánnal. a középpályás a 17-es mezszámban léphet majd pályára. 

 

A klub oldalára feltöltött bejelentésben azt írják, hogy akár már január 9-én pályára léphez a Borussia Dortmund elleni német bajnoki rangadón. A magyar játékost úgy mutatják be, mint aki rugalmas középpályás, aki kiemelkedő passzaival és kiváló rugótechnikájával emelkedik ki a mezőnyből. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy át tudtam igazolni az RB Leipzighez. A klub hatalmas fejlődésen ment keresztül, a Bundesliga egyik legjobb csapata, és a Bajnokok Ligájában is óriási szenzációt okoztak. A fejlődésem szempontjából a Lipcsébe igazolás tökéletes döntés, mert kiemelkedő edzővel és egy hihetetlenül ambiciózus csapattal dolgozhatok együtt, ami fiatal csapatként már most jelentős tapasztalatra és számos sikerre tett szert. Remélem tovább tudok itt fejlődni, szeretnék én is segíteni a klubnak abban, hogy 2021-ben is sikeres maradjon."

- nyilatkozta Szoboszlai Dominik az oldalnak.

(Twitter)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!