Megszűnik a Pesti TV
Megszűnik a Pesti TV

Youtube/Pesti TV

2022. 05. 10.
A Pesti TV kiadója, a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat, hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A PestiSrácok.hu tízéves születésnapjának megünneplésére készült május 21-én, de a bejelentés után egyben a 2020 óta létező Pesti TV politikai-közéleti tartalmakat sugárzó, jobboldali irányultságú televízióadó búcsúbuliját is megülik majd a budai Gesztenyéskertben.

A tervek szerint a csatorna nagy pillanatait idézik majd fel, fórumot tartanak újságíróik, műsorvezetőik és olvasóik, nézőik részvételével, gyűjtenek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kárpátaljai missziója részére, élő Politikai Hobbista műsorra, illetve több koncertre is sor kerül majd.

A Media1 szerint a döntés mögött az áll, hogy a csatorna nem vonz elég nézőt, és nem tudják fenntartható módon működtetni, bár még a bejelentés előtt jelent meg a Pesti Srácok oldalán, mely a csatorna sikereit taglalta:

A közösségi médiában a PestiSrácok.hu építi a legrégebben a konzervatív közönséget, a Pesti TV kisvideói pedig robbanásszerű sikert értek el: napi szinten előfordulnak százezres nézettségű videók, de volt olyan kisriportunk is, amely organikusan, egy nap alatt kétmillió (!) embert ért el

– írta a cikkben a főszerkesztő, megköszönve az olvasók, nézők bizalmát.

(Pesti Srácok/Hetek)

.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!