Magyarországra is rendelhető a zsidóirtást reklámozó póló
Az Amazon árulja, kiváló minőségű amerikai termék
Magyarországra is rendelhető a zsidóirtást reklámozó póló

forrás: Képernyőfotó/Amazon

2023. 11. 02.
Mintegy 11.000 Ft + szállítási költség fejében Magyarországra is szállít az amerikai Amazon óriás webárúház az Izrael teljes eltörlése mellett demonstráló pólóból .

Megjelent a Hetek Képbehozó magazinja, Keresztünk – Nyugaton a helyzet változó címmel. Benne európai gyülekezetvezetők, meghurcolt keresztények, ismert bibliatanítók világítanak rá arra, hogyan változott meg a hívők megítélése nyugaton. A kiadvány 4990 Ft helyett 3490 Ft a hetek.hu/konyvek oldalon.

„From the River to the Sea” vagyis a „Folyamtól a tengerig” hirdeti a póló szövege a hírhedt szlogent, amit a Hamász-párti tüntetéseken is gyakorta elhangzik. A leírásból kiderül, hogy a mintegy 30 dollárba kerülő ruhadarab „Made in USA”, az Egyesült Államokban gyártották.

Aki bizonytalan lenne, hogy mire is vonatkozik a jelszó, a pólón a térkép segít megfejteni: Izrael teljes területe, a Jordán-folyótól a Földközi-tengerig „Palesztina” területe, pontosan úgy, ahogyan azt a Hamász alapkartájának első cikkelye kimondja.

Mivel „Palesztina földjén” zsidók nem élhetnek, így az Amazonról rendelhető póló a mintegy 7 millió izraeli zsidó teljes kiirtását, esetleg száműzését népszerűsíti, néhány héttel azt követően, hogy a Hamász pogromkülönítményei meg is kezdték ennek megvalósítását. 

Mint arról beszámoltunk, a több mint 1400 áldozat között össze kötözött és élve elégetett gyerekek, terhes anyja hasából kivágott csecsemő és teljes kiirtott családok is voltak. Emellett legalább 240 embert elraboltak, köztük legalább öt magyar állampolgársággal is rendelkező személyt.

Az amerikai kormányzat hivatalosan a „kétállami megoldást” támogatja, ebből az Amazon által árult termék csak a zsidómentes (Judenrein) Palesztinát ismerti el.

(Hetek)

Képbehozó

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!