Legyél te is Hetek-támogató!
Nem csak hetilap
Legyél te is Hetek-támogató!

2021. 10. 12.
A Hetek a tömegnyomással és az elvárásokkal szemben is harcol az igazi értékek mellett. Olyanok mellett, amelyek utat mutatnak a zavaros világban.

S a Hetek alatt itt nem csak a szerkesztőség magját értjük, hanem mindazokat, akik hozzátettek az elmúlt 24 év áldozatos munkájához - felsorolni is nehéz lenne mennyien és mennyi mindenben álltatok ki a közös ügyünk érdekében. Ti, Kedves Olvasók, mindannyian! 

A munkánk még nem ért véget. Messze nem. Ha úgy tetszik, még nagyobb szüksége van a Hetek közösségére a világnak, mint eddig bármikor. 

Ha számodra is fontosak azok az értékek, amelyeket a Hetek képvisel, most minden eddiginél könnyebben és gyorsabban támogathatod a munkánkat a hetek.hu/tamogatas oldalon. 

Hálásak vagyunk érted! Jó egészséget és sok sikert a mindennapokhoz!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!