Kegyetlenül erős címlappal üzen Bidennek az Economist
Egy elnöki járókeret látható rajta
Kegyetlenül erős címlappal üzen Bidennek az Economist

Forrás: X/Economist

2024. 07. 04.
A The Economist című gazdasági-globalista amerikai lap talán legkeményebb címlapjával jelent meg a héten, azt üzenve Joe Biden amerikai elnöknek, hogy lépjen vissza.

A közösségi oldalakon, még a legkeményebb Biden-kritikusok is hüledezve osztották meg a címlapképet, amelyen egy elnöki járókeret látható, rajta a szöveg annyit tesz lényegében: hogy így nem lehet vezetni az országot. 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!