Japán térdre kényszerítette a németeket, hátrányból fordított a szigetország
Japán térdre kényszerítette a németeket, hátrányból fordított a szigetország

Facebook/M4 Sport

2022. 11. 23.
Németország vereséget szenvedett Japántól az E csoport első mérkőzésén. A katari világbajnokságon a németeket tartották az egyik legesélyesebb csapatnak a végső győzelemre, most azonban úgy tűnik, össze kell szednie magát a válogatottnak, ha játszmában akar maradni.

A német nemzeti válogatottat nem kisebb nevek erősítik, mint Thomas Müller, illetve Manuel Neuer, de a Dortmund játékosa, Youssoufa Moukoko, és a Bayern München játszó Jamal Musiala is helyet kapott a keretben.

Ez kezdetben elég volt számukra ahhoz, hogy előnyt szerezzenek a japánok felett, a meccs végére viszont a japán labdarúgó-csapat hátrányból fordított. Így végül 2-1-re legyőzték a német válogatottat.

(Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!