Sörért indultak a vb-n, egy katari sejk palotájában kötöttek ki brit szurkolók
Sörért indultak a vb-n, egy katari sejk palotájában kötöttek ki brit szurkolók

Forrás: Youtube/The Telegraph

2022. 11. 21.
Két brit szurkoló szombat este sört akart venni, de közben összetalálkozott egy katari sejt fiával, aki elvitte őket a palotájába.

Ahogy arról beszámoltunk, a FIFA mindössze két nappal a katari futball-világbajnokság megnyitója előtt bejelentette, hogy az előzetes ígéretekkel ellentétben a szurkolók mégsem juthatnak majd alkoholhoz a stadionokban, kivéve a VIP-páholyokban.

Alex Sullivan és az egyik barátja ennek ellenére elment szombat este sörért, amikor két katari idegen férfi meghívta őket a palotájába azzal, hogy „intézzük a söröket”. A brit szurkolóknak ezután igazán szürreális élményben volt részük.

A két katari férfi az autójában elvitte Sullivant és a barátját a palotájához, ahol megmutatták nekik az egzotikus madarakat és majmokat, amiket tartanak, sőt még egy pórázra kötött oroszlánkölyköt is megsimogathattak.

Sokan hitetlenkedve fogadták a szurkolók történetét a szombat estéről. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy végül kaptak-e sört, de videó készült arról, ahogy Sullivannek és a barátjának megmutatják belülről a palotát, és arról is, ahogy az autópályán száguldanak új katari ismerőseikkel, miközben zenét hallgatnak.

(Daily Mail / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!