Jakobinus tempó: Guillotine-t állítottak az Amazon-vezér háza elé
A radikális szocialisták kijelentették: ha nem hallgatják meg őket, előkerülnek a kések
Jakobinus tempó: Guillotine-t állítottak az Amazon-vezér háza elé

Forrás: Twitter/Drew Hernandez

2020. 06. 29.
A francia jakobinus-forradalmat idéző kivégzőeszközzel fenyegették meg ismeretlen szélsőséges aktivisták Jeff Bezost, az Amazon amerikai online kereskedelmi portál igazgatóját vasárnap saját háza előtt Washington D.C.-ben – számolt be róla a Daily Wire. 

A „tüntetők” az Amazon „eltörlését” követelték.

A „demonstrálók” egyike kijelentette „ez is kihasználás, és … mikor nincs hangunk, előkerülnek a kések.” A Bezos háza előtt felállított guillotine-on a következő felirat állt: „Támogasd a szegény közösségeinket, ne a gazdag férfiakat”

Az esemény mögött egy A „Töröld el a jelent, hogy újraépítsd a jövőnket” nevet viselő szervezet áll, melynek röplapjaiból kiderül, mi minden frusztrálja őket az Amazonnal kapcsolatban:

„Az Amazon közvetlenül összedolgozik a rendőrséggel és megfigyel bennünket, rasszista félelmeket keltve a profit nevében. Rátéve egy lapáttal a munkavállalók szakszervezeti felszámolására és a munkavállalókkal való rossz bánásmódra, az Amazon kirúgta és faji alapon megrágalmazta Chris Smalls munkaszervezőt. Csatlakozzon hozzánk, hogy kijelentse Bezos, elég!”
Legyen vége a kihasználásnak és a nyerészkedésnek! Le a rendőrséggel, le a börtönökkel, le az Amazonnal!”

(Daily Wire)
 

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti:

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!