Így fog kinézni Budapest 50 év múlva a mesterséges intelligencia szerint
Meglátjuk, beigazolódnak-e a várakozások
Így fog kinézni Budapest 50 év múlva a mesterséges intelligencia szerint

Forrás: Tiktok/énbudapestem.hu

2024. 01. 23.
Az énbudapestem.hu a mesterséges intelligencia segítségével kisvideót készített arról, vajon hogy nézne ki ötven év elteltével Magyarország fővárosa.

A Mandiner által felfedezett videóban szerepelnek ugyan Budapest emblematikus épületei, mint például a parlament, vagy a Szent István Bazilika, de más szempontból viszont a Duna elhelyezkedése, az azon fekvő hidak, de legfőképpen a járművek okoznak meglepő újdonságot. 

Döntsék el önök, mennyire látják ezt a jövőt reálisnak 2074-ben.

@enbudapestem Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján milyen jövőt képzel el nekünk Budapesten. 🌇 Neked hogy tetszik a jövő Budapestje? #midjourney #ai #aibudapest #budapest2073 #budapestinthefuture #budapest #énbudapestem #fy #fyp #magyartiktok🇭🇺 #tiktok #tiktokgood #musically #love #follow #followforfollowback #like #music #tiktokmemes #cute #likeforlikes #tiktokhot #duet ♬ This Is Not Phonk - Bgnzinho

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!