Igaz lenne? Az amerikai hírszerzés volt tisztje azt állítja, Washington birtokában földönkívüli eredetű járművek vannak
Az erről szóló jelentéseket viszont próbálja visszatartani a kormányzat
Igaz lenne? Az amerikai hírszerzés volt tisztje azt állítja, Washington birtokában földönkívüli eredetű járművek vannak

Youtube/NewsNation

2023. 06. 07.
David Grusch volt titkosszolgálati tisztviselő - aki az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának egyik ügynökségén belül a megmagyarázhatatlan rendellenes jelenségek (UAP) elemzését végző részleget vezette – egy interjúban azt állította, hogy földönkívüliek által készített légi járművek vannak Amerika birtokában.

Csakhogy az ezen űreszközökre vonatkozó információkat az illetékesek – jogellenesen – visszatartják a Kongresszustól, és ezzel magyarázható, hogy az hivatalosan nem értesülhetett a különös tárgyakról, számolt be róla Grusch a Debriefnek.

Az egykori vezetőtisztviselő azt is elárulta, hogy amikor úgy döntött, hogy a földönkívüli járművekre vonatkozó titkos értesüléseket átadja a Kongresszusnak – amit valóban meg is tett –, megtorlásban részesült a kormány erre kijelölt tisztviselőitől – írja a Guardian.

Grusch elmondta, hogy az Egyesült Államok kormánya már évtizedek óta azon dolgozik, hogy helyrehozza a nem emberek által készített járművek megtalált részeit – sőt, némely esetben komplett közlekedési eszközöket.

„Nem hétköznapi eredetű vagy hétköznapi kiléttel (rendelkező dolgokról) beszélünk” – mondta Grusch.

„A (vizsgálati) anyag ép és részben ép járműveket tartalmaz.”

Mint közölte, az elemzés megállapította, hogy ez az anyag „egzotikus eredetű” – vagyis „nem emberi intelligencia (alkotta), akár földönkívüli, akár ismeretlen eredetű” is lehet.

David Grusch 14 éves amerikai hírszerzési karrierje után idén áprilisban hagyta ott a kormányzati berkeket.

Az eset azért is kapott külön figyelmet a sajtóban, mert Jonathan Grey – a National Air and Space Intelligence Center jelenlegi hírszerzési tisztviselője – ugyancsak megerősítette a Grusch által említett „egzotikus anyagok” létezését a Debriefnek, és úgy nyilatkozott, hogy szerinte „Nem vagyunk egyedül.”

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!