„Hol van a felesége?” - kínos kérdést tett fel a török elnök Elon Musknak
„Hol van a felesége?” - kínos kérdést tett fel a török elnök Elon Musknak

Forrás: Youtube/The Telegraph

2023. 09. 18.
Az amerikai milliárdos üzleti tárgyalást folytatott Erdogannal, ahova a kisfiát is magával vitte.

A török elnök arra kérte Muskot, hogy építsen Tesla-gyárat Törökországban, hiszen már most is sok török beszállítóval dolgozik a cég.

Erdogan emellett a Starlink műholdszolgáltatáshoz szeretne licenszet vásárolni.

A tárgyalás során azonban néhány bizarr pillanatra is sor került, amikor Erdogan megkérdezte Musktól, hogy hol van a felesége.

Musk és a Grimes művésznéven tevékenykedő énekesnő egyik közös gyermeke, X is elkísérte az édesapját a tárgyalásra, azonban a milliárdosnak magyarázkodnia kellett, hiszen Musk és Grimes soha nem házasodott össze, és külön is váltak az útjaik az első gyermekük születése után, de a különélés időszakában még két közös gyerekük lett.

"San Franciscóban van. Külön élünk, ezért többnyire én gondoskodom róla”

- válaszolta Elon Musk arra utalva, hogy a már majdnem hároméves közös fiuk többnyire az ő felügyelete alatt van.

A Tesla-alapító magánélete meglehetősen zűrös: összesen tíz gyermeke van három különböző nőtől, és jelenleg egyikükkel sem él párkapcsolatban.

(Business Insider / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!