„Heil, Sátán!” – Felsültek a sátánisták a seattle-i keresztények elnémításában
CHAZ-ba, a volt anarchista zónába vitte dicséret-projektjét a Bethel énekese
„Heil, Sátán!” – Felsültek a sátánisták a seattle-i keresztények elnémításában

Forrás: Twitter/Sean Feucht

2020. 08. 12.
Sean Feucht nem sokkal a BLM hírhedt portlandi bibliaégetésének helyszínén szervezett hasonló esemény után Seattle-ben hívott életre "Let Us Worship" megmozdulást, azon a területen, ahol korábban elbukott az erőszakhullámba fulladó anarchista utópiakísérlet, a CHAZ.

Vasárnap azonban imával, Isten dicséretével és a Szent Szellem jelentlétével telt meg a terület, miután keresztény tömegek gyűltek össze szabad téren dicsérettel szembe szállni az országot pusztító erőkkel, és Jézus Krisztus evangéliumát, jó hírét megosztani az emberekkel. 
Feucht megosztott egy videót, amin férfiak, nők, gyermekek adták át életüket Krisztusnak, miközben a tömeg táncolva énekelt a téren.

A Bethel dicséretvezetője kihangsúlyozta, hogy a részvevőket arra bátorították, használjanak vírusvédelmi eszközöket, de továbbra sem tartja helyesnek, hogy kettős mércét alkalmaznak a keresztények összegyűlésére és a BLM tömegtüntetéseire.

"Maszkokat osztottunk, bátorítottuk a távolságtartást, és kültéren tartottuk a rendezvényt, biztos, ami biztos. Isten dicséretének joga alkotmányos jog minden amerikai polgár számára”

 

- jelentette ki Feucht.

A helyszínen erőszakos, maszkos tüntetők is megjelentek, akik el akarták lehetetleníteni a rendezvényt, de a tömeg csak egyre lelkesebben énekelt tovább. 

"Egy teljes sátánista szekta masírozott keresztül a tüntetőkön, végig azt kiábalva, hogy ’Heil Sátán’.Egy ponton tönkretették a generátorunkat is..de mindezek közepette…SEATTLE TOVÁBB ÉNEKELT!!! Szemtanúi lehettünk megtéréseknek, gyógyulásoknak, csodáknak és vízkeresztségeknek is!...AZ EGYHÁZ NEM HAGYTA MEGFÉLEMLÍTENI MAGÁT? ÉS ISTEN SZELLEME KIÁRADT!”

- emelte ki Feucht egy másik bejegyzésében.

Pár hete a portlandi szövetségi bíróság épülete előtta Black Lives Matter aktivistái amerikai zászlót és halomba rakott Bibliákat égettek el. Az incidensről készült videofelvételek vírusként terjednek az interneten.

Sean Feucht azonnal döntött, a zavargások és a keresztény-ellenes megnyilvánulások epicentrumaiba is elviszi Isten felmagasztalását, és az evangélium üzenetét. Aktivizmusára felfigyelt a Fox televíziócsatorna is, ami élőben közvetítette az eseményt, illetve Franklin Graham evangélista is, aki egy Facebook-bejegyzésében hosszan méltatta Feucht projektjét.

"Nem ismerem Sean Feuchtot, de óriási, amit csinál! A legrosszabb zavargások helyszínein vezet kültéri dicséretet. Nem fél. Tudja, hogy Jézus Krisztus az egyetlen válasz az emberi szív számára-és az emberek át is adják az életüket Krisztusnak! Több ezren gyűltek össze a hétvégén Portlandben és Seattle-ben. Isten áldja!"

- írja Graham.

Ahogy arról korábban is írtunk a Hetek oldalán a dicséret-projekt annak kapcsán indult, hogy Gavin Newsom kaliforniai kormányzó elrendelte a járvány miatt a gyülekezetek bezárását. 

A helyi rendőrség egyetlen alkalommal sem oszlatta fel a szabadtéri összejöveteleket.

(CBN/Hetek)
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!