Harry herceg a Szilícium-völgyben vállal munkát
Coachinggal és mentális egészséggel foglalkozó cégnél tölt majd be vezető pozíciót
Harry herceg a Szilícium-völgyben vállal munkát

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 24.
Az életvezetési tanácsadással és mentális egészségfejlesztéssel foglalkozó san-franciscói start-up, a BetterUp kedden jelentette be, hogy Harry herceg 'chief impact officer' beosztásban csatlakozik cégükhöz. Feladatai közé fog tartozni a mentális egészséggel kapcsolatos témák nyilvános képviselete és promotálása, illetve termékstratégiai döntéseket és a jótékonysági hozzájárulásokat érintő kezdeményezésekben való részvétel is.

“Hatást szeretnék gyakorolni az emberek életére"

- nyilatkozta a pozícióval kapcsolatban Harry, hozzátéve:"A proaktív coaching végtelen lehetőségeket kínál a személyes fejlődéshez, a fokozott tudatossághoz és a teljes körű jobb élethez."

Korábban elárulta, hogyan keresett szakmai segítséget, miután csaknem két évtizedet töltött azzal, hogy „nem gondolt” anyja halálára, miközben „minden érzelmét elzárta”. 

Év elején Harry és felesége, Meghan Markle megerősítette, hogy nem térnek vissza a királyi családba. A Buckingham-palota közölte, hogy a pár felelősségét és feladatait, visszaadják a királynőnek, később pedig elosztják a királyi család többi tagja között.

A házaspár tavaly januárban jelentette be döntését, hogy visszavonul feladataitól, mondván, hogy pénzügyileg független új életet kezdenek.

Tavaly április 1-jén óta felhagytak királyi címeik használatával és Archie fiukkal együtt Londonból Kaliforniába költöztek. Azóta szerződést kötöttek a Spotify-val és a Netflix-rel, amelynek értéke becslések szerint meghaladja a 100 millió fontot.

A sussexi hercegi pár néhány hete kétórás nagyinterjút adott a televíziózás királynőjének nevezett Oprah Winfrey-nek, amely a brit királyi család elleni verbális szőnyeg­bombázásnak bizonyult. Az „elhallgattatott” páros botrányos színrelépése, melyben többek között rasszizmussal és érzéketlenséggel vádolták meg a királyi családot, felforgatta a közbeszédet.

(Independent/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!