Fotó: Felavatták Billy Graham szobrát a Capitoliumban
Fotó: Felavatták Billy Graham szobrát a Capitoliumban

Facebook/Billy Graham

2024. 05. 17.
Ma az amerikai Capitoliumban tartott avatási ünnepségen leleplezték Billy Graham szobrát – közölte Facebookon Billy Graham hivatalos oldala.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A kétméteres szobor talapzatára két bibliai idézet lett felírva, amelyek több mint fél évszázadon keresztül alapvetően határozták meg a világhírű evangélista szolgálatát. Ezek a János evangéliuma 3:16 és a 14:6, melyek az evangélium üzenetét foglalják össze:

„Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

és

„Mondta neki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak én általam.”

.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!