Épp használtautókat keresett, amikor kiderült, megnyert egy vadiújat
Épp használtautókat keresett, amikor kiderült, megnyert egy vadiújat

Forrás: Hetek

2021. 03. 05.
A héten adtuk át „A világ változik, az érték állandó” előfizetői nyereményjátékunk fődíját, egy Dacia Sanderó személyautót.

A szerencsi nyertes, József kedves feleségével érkezett az átvételre. Stílusosan az előfizetéshez járó maszkban jelentek meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hetek (@hetek.hu)

 

Az átadáskor kiderült, József és felesége rendszeres olvasói és előfizetői lapunknak. 

Amikor hetilapunkban közöltük a nyereményjátékunk nyerteseit a nevük láttán se akarták elhinni, hogy ők ütötték meg a főnyereményt. A nyeremények átadását menedzselő kollegánk hívásakor hitték csak el teljesen, hogy új autójuk lesz. Külön pikantériája a dolognak, hogy Olvasónk már egy jó ideje bújta az internetet, használtautó után kutatva. Mondanunk sem kell, hogy most egy jó ideig felhagyhatnak a további böngészéssel.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!