Előre megmondta Fico, hogy merényletet fognak elkövetni
A szlovák kormányfő gyilkosságról beszélt
Előre megmondta Fico, hogy merényletet fognak elkövetni

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2024. 05. 15.
A hvg.hu vette észre, hogy Robert Fico szlovák miniszterelnök április közepén beszélt arról, hogy az emberek frusztrációja egy idő után ahhoz vezet majd, hogy merényletet kövessenek el egy vezető politikus ellen.

A lap szerint a szlovák kormányfő április 11-én a szlovákiai elnökválasztás után figyelmeztetett a közhangulat elmérgesedésére: 

„Az utcán undorító módon szidják a koalíciós politikusokat, és én csak arra várok, mikor torkollik ez a Denník N, Sme és Aktuality által intenzíven fűtött frusztráció egy magas beosztású koalíciós politikus meggyilkolásába."

Robert Ficot szerdán többször is meglőtték közvetlen közelről egy nyitrabányai kormányülést követően. A merényletről szóló hírfolyamunkat ide kattintva érheti el.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!