CNN-igazgató: propagandával távolítottuk el Trump elnököt a Fehér Házból
A férfi szerint a médiaóriás nélkül talán nem is sikerült volna a terv
CNN-igazgató: propagandával távolítottuk el Trump elnököt a Fehér Házból

Forrás:Youtube/Project Veritas

2021. 04. 15.
A CNN technikai vezetője a Project Veritas újságírójának egy titokban rögzített videón beismerte, hogy a csatorna egyértelmű célja a 2020-as elnökválasztáson Donald Trump elnök eltávolítása volt, amit propaganda tolásával el is értek. 

A férfit egy hamis Tinder-randevún kérdezte a szervezet egyik női munkatársa, akinek büszkén, részletesen mesélte hogyan is érték el, hogy Trump kikerüljön a Fehér Házból.

A tényfeltáró szervezet CNN leleplezésére indított videósorozatának első részében a CNN technikai igazgatója, Charles Chester leleplezte milyen szerepe is volt az elnökválasztás kimenetelében a médiaóriásnak, illetve világossá tette, hogy riporterei manipulálják az embereket, és csak olyan személyeket engednek adásba, akik "bekapják a CNN-csalit".

Az igazgató szerint a CNN minden riporterének megmondják előre, mit mondjon. Mindig elvezetik őket egy irányba, mielőtt kinyitnák a szájukat. Csak olyan embereket engednek adásba az esetek nagy többségében, akikről már "bizonyított, hogy mindig bekapják a csalit"

Hozzátette, a médiaóriás a manipulálás és az elhajlítás művészetét végzi. "Vannak ilyen kis finomságok, amivel manipulálni lehet az embereket... úgy értem ez elég, hogy megváltoztassuk a világot, érti?"

"Nézze, mit értünk el, eltávolítottuk Trumpot. Száz százalékosan vállalom, és száz százalékosan hiszem, hogyha nem lett volna a CNN, akkor lehet hogy Trumpot ki sem szavazzák."

Chester, aki azzal is elbüszkélkedett, hogy ő volt a csatorna második embere, azt is állította, hogy a médiaórás Trump egészségét megkérdőjelező "történetet kreált" úgy hogy igazából semmit sem tudtak róla. Mindez a volt elnök Fehér Házból való eltávolításáért folytatott propagandájuk része volt, állította.

"Trumpnak azt hiszem kicsit remegett a keze, vagy valami.... mi pedig rendkívül sok orvosi szakértőt felvonultattunk, és olyan történetet meséljenek erről, ami természetesen spekuláció volt csak, hogy neurológiai problémái vannak, hanyatlik a mentális egészsége, nem alkalmas a posztjára, stb. Olyan dologról kreáltunk hírt, amiről semmi tudomásunk nem volt."

A CNN technikai igazgatója a kérdésre elmondta, tisztában voltak a választások előtt Biden egészségügyi állapotával természetesen,

ezért igyekezett a csatorna például kocogós felvételekkel demonstrálni, milyen egészséges, fiatalos öregúr.

Chester szerint a pandémia témája eléggé kezd megfáradni, ezért CNN következő fókusztémája a klímaváltozás lesz, melyet félelemkeltéssel igyekeznek majd tolni, hiszen "a félelem jól tejel".

(Daily Wire/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!