Bukott politikusokról
Gyorsjegyzetek a Varga-Magyar meccs legújabb eseményei után
Bukott politikusokról

Forrás: A HVG címlapjának részlete

2024. 03. 26.
Magyar Péter közzétett egy hangfelvételt, Varga Judit hosszú bejegyzésben válaszolt.

Ez egy véleménycikk.

A hangfelvételt hallgatva felmerül a gyanú ( nem bizonyosodik be semmi), hogy valakik esetleg nyomást gyakoroltak az ügyészségre. Varga bejegyzése nyomán felmerül a gyanú, hogy Magyar Péter egy durva és erőszakos fráter, megfélemlítette a feleségét, aki emiatt (is) beszélt furcsákat. Remélhetőleg mindegyik gyanúval kapcsolatban lesznek olyan vizsgálatok, amelyek tisztázzák a dolgokat.

Én itt most csak egy vonatkozásban szeretnék szólni a dolgokról: a bukás szempontjából.

A Hetek legutóbbi száma alaposan körüljárta a Magyar Péter jelenséget. A HVG címlapra is emelte Magyart. Szó szerint felemelte , morálisan mennybe menesztette. A címlap mint az erkölcsi megtisztulás letéteményesét mutatja be Varga Judit volt férjét. Ez egy orbitális hazugság, hogy finoman fogalmazzak.

Varga Judit visszavonult, politikusként megbukott, levonta a következtetéseket a hibáiból. Magyar semmi hibát nem ismer el és most akar karriert kezdeni a politikai életben. Amit viszont eddig megtudtunk róla ,az három bukáshoz is elegendő.

Ha csak a családon belül titkos hangfelvételt készítő alakot nézzük, az egy bukáshoz elég. De nem csak ez van. Magyar karrierje el sem indult, máris megbukott erkölcsi értelemben. Bukott politikus ő is, ez világos.

Úgyhogy tisztelettel arra kérnék mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe és ne készítsen ilyen címlapokat, műsorokat. Magyar messze áll attól, hogy morális tisztítószer legyen. Épp ellenkezőleg. Akik ezt nem ismerik el, azok meg bukott újságírók, már bocsánat.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!