Biden támogatja, hogy 8 évesen eldönthessék a gyermekek, transzneműek-e
A demokrata elnökjelölt rendkívül veszélyes területre tévedt
Biden támogatja, hogy 8 évesen eldönthessék a gyermekek, transzneműek-e

Forrás: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 10. 17.
Joe Biden demokrata elnökjelölt a csütörtöki tévévitán válaszolt egy szülő kérdésére, akinek a 8 éves kislánya - állítása szerint - transznemű. A jelölt válaszában úgy fogalmazott, szerinte támogatandó, hogy egy gyermek már 8 éves korában meghozza ezt az életre szóló döntést. 

"Az elképzelés, hogy egy 8 vagy 10 éves gyerek eldönti, hogy ő transznemű akar lenni, mert ez az, ami lenni szeretne, és ez megkönnyítené az életét - ezt nem szabadna diszkriminálni."

Az ABC televíziós vitájában Joe Biden egy anyuka kérdésére fogalmazta meg véleményét a kisgyermekek transzneműségével kapcsolatban. A demokrata jelölt válaszában kifejtette, hogy elkötelezett híve a transzneműek jogainak kiterjesztésének, Trump a kérdést érintő korábbi rendelkezéseit megválasztása esetén, azonnal visszavonná. 

 

 

Az amerikai szakorvosok ideológiai állásponttól függetlenül egyetértenek abban, hogy azok a gyermekek, akiket korábbn genderdiszfóriával diagnosztizálnak, tinédzserkoruk végére 80-95 százalékban teljesen elfogadják a biológiai nemüket. 

Rengeteg történet kering olyan emberekről is, akik fiatalként a transzneműséget választották, ám később ezt megbánták. Ilyen például Walt Heyer is, akivel a Hetek korábban interjút is készített. 

Szakemberek figyelmeztetnek arra is, hogy a kisgyermekeknél alkalmazott túl korai hormonkezelés számos esetben örökre meddővé teszi a pácienseket. 

(Breitbart)

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!