Benyitott Novák Katalin irodájába egy Momentumos - kirúgták 
Benyitott Novák Katalin irodájába egy Momentumos - kirúgták 

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 01. 12.
Az ellenzéki frakció próbaidőn lévő munkatársa még októberben, a késő esti órákban az Országházban nyitott be a köztársasági elnök irodájába. Az illetőt azonnali hatállyal elbocsátották.

Egészen furcsa esetről számolt be Momentum közlése alapján a Telex. Az ellenzéki párt arról tájékoztatta a portált, hogy a frakció egy próbaidőn lévő munkatársa októberben 

„a késő esti órákban az Országházban benyitott egy olyan irodába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”. 

Ez „teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan viselkedés”, így az illetőt azonnali hatállyal elbocsátották – írta a Momentum.

MÁR CSAK PÁR NAP A HETEK JUBILEUMI ELŐFIZETŐI AKCIÓJÁBÓL, MELYNEK FŐDÍJA EGY TOYOTA AYGO X SZEMÉLYAUTÓ. KÉRJÜK, TÁMOGASSA MUNKÁNKAT ELŐFIZETÉSÉVEL. RÉSZLETEK A HETILAPBAN ÉS A HETEK.HU/ELOFIZETES OLDALON.

A Telex arról ír, hogy az érintett iroda pedig éppen Novák Katalin köztársasági elnök parlamenti irodája volt. Megkérdezték a pártot, hogy szerintük a kirúgáshoz elég indok-e az, ha valaki benyit más irodájába, vagy ott esetleg valami más is történt, mire úgy válaszoltak: Nováké „egy olyan iroda, ahova az engedély és jogosultság nélküli belépés nem maradhat következmény nélkül. Határozott meggyőződésünk, hogy ez épp elég volt ahhoz, hogy a próbaidőn lévő munkatársat azonnali hatállyal elbocsássuk”.

További részletek itt.  

(Hetek / Telex)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!