Bekopogtat a tél: havazásra lehet számítani a hegyekben szerdán
Bekopogtat a tél: havazásra lehet számítani a hegyekben szerdán

Kékes tető( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2021. 10. 13.
Az Északi-középhegység magasabban fekvő tájain akár havas eső, hózápor is előfordulhat szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az előrejelzés szerint hidegfront éri el a Kárpát-medencét, hajnalban beborul az ég, a Dunántúl nyugati és északi részein előfordulhat kisebb eső.

Az északi, északnyugati szél napközben a Dunántúlon és a középső megyékben nagy területen megerősödik, szerdán a Dunántúl szélre érzékeny helyein

viharos széllökések is lehetnek.

A Dunántúlon süt ki előbb a nap, keleten napközben is lehet eső, a hegyekben akár hózápor is. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 9 és 15 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz enyhébb az idő.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!