Amerikában a negyedik legnézettebb Netflix film az érzéki táncos tiniket bemutató „Cukorfalatok”
A pedofiloknak kedvez a film, állítják kritikusai
Amerikában a negyedik legnézettebb Netflix film az érzéki táncos tiniket bemutató „Cukorfalatok”

Forrás: Youtube/Netflix

2020. 09. 17.
A „Cukorfalatok” című alkotás jelenleg a negyedig legnézettebb film a Netflix oldalán az Egyesült Államokban, röviddel azt követően, hogy megjelenése után hatalmas felháborodást keltett, és miután a szolgáltató visszautasította törlését az oldalról, útjára indult a #cancelnetflix (töröld a Netflixet) mozgalom. 

A rangsorban „A kis kedvencek titkos élete” animációs film áll az első helyen, a „Társadalmi dilemma” dokumentumfilm a másodikon, majd a „A bébiszitter – a kárhozottak királynője” után következik a „Cukorfalatok”. A magyar oldalon a film a top 10 legnézettebb lista közelében sincs. 

A 11 év körüli tinilányok érzéki, erősen szexualizált tánckarrierjét végigkövető, díjnyertes film óriási megütközést és felháborodást váltott ki.

Rendezője, Maimouna Doucouré egy interjújában elmondta, abban reménykedik, hogy a film változást hoz „abban a világban, ami hiperszexualizálja” a gyermekeket, illetve bízik abban, hogy a kritikusok megértik, hogy harc „ugyanazon oldalán” állnak. 

Doucouré hozzátette, szívét-lelkét beletette a filmbe, ami gyakorlatilag saját történetét és számos olyan gyermek történetét meséli el, akiknek a „liberális nyugati kultúra és az otthoni konzervatív kultúra között kellett lavírozniuk.” 

A „Cukorfalatok” film egy 11 éves szenegáli lány történetét meséli el, aki Párizsban él, és arról álmodozik, hogy egy helyi tánccsapathoz csatlakozik. Elhatározza, hogy szembeszáll a szigorú szüleivel és megvalósítja álmát, hogy más alulöltözött lányokkal szexuálisan fűtött, érzéki táncprodukcióikkal nyerjék meg az előttük álló versenyeket. 

A témáról bővebben is olvashat a Hetek eheti számában. 

(Disrn)


 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!