„A könnyű kereszténység kora lejárt” - konzervatív politikai kommentátor Amerika jövőjéről
Glenn Beck szerint nehéz idők következnek az Egyesült Államokra
„A könnyű kereszténység kora lejárt” - konzervatív politikai kommentátor Amerika jövőjéről

Forrás: Youtube/CBN News

2020. 11. 04.
A The Blaze portál népszerű konzervatív politikai kommentátora és műsorvezetője, Glenn Beck egy választási műsorban kijelentette, véleménye szerint a keresztényeknek fel kell készülniük arra, hogy kemény időszak elé néznek, akármelyik jelölt is nyer majd.

„A könnyű kereszténység ideje lejárt”

- szögezte le Beck a Faithwire vezető szerkesztőjének, Dan Androsnak adott interjújában. A kommentátor hozzátette: „úgy vélem, a kereszténység szempontjából az elkövetkező néhány évben az egyik legkeményebb időszak elé nézünk”.

Beck azt is elmondta, különösen nehéz éra jön, ha a demokrata elnökjelölt, Joe Biden győzedelmeskedik a választáson.

„Készítsék fel magukat, tudatosítsák, miben hisznek, és miért állnak ki.”

A konzervatív kommentátor az előző választásokon még nem támogatta Donald Trumpot, azóta azonban teljes mellszélességgel a republikánus jelölt mellett áll.

Elmondása szerint a választás reggelén Frank Sinatra „The Best Is Yet To Come” ("A legjobb még hátravan") száma járt a fejében. Ennek ellenére a szavazók és a szavazást figyelők többségéhez hasonlóan az ő lelkiállapota a szorongás és a lelkesedés között ingadozik. 

A Blaze Media kommentátora most is meg van róla győződve, hogy a 2016-os választásokhoz hasonlóan az eredménnyel kapcsolatos hivatalos előrejelzések ellenére is meglepetésszerű győzelmet arathat majd Trump. 

Ha azonban Biden vinné el a pálmát, az „az amerikai kísérlet végét” jelentheti. 

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!