A Hamasz támogatói Európát is feldúlhatják
Most derül ki, milyen csapda volt az ellenőrzés nélküli bevándorlás - Hrubik Béla véleménycikke
A Hamasz támogatói Európát is feldúlhatják

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2023. 10. 12.
„Európa számos nagyvárosában most a zsidók gyilkosait éltetik, demokratikusan és etikusan, minden állami beavatkozás, rendőri oszlatás nélkül. Érdekes, hogy a nyugati kormányok állami szervei csak a békés ellenzéki, vagy jobboldali tüntetéseket szeretik szétverni.” – írja Hrubik Béla felvidéki magyar politikus a Facebookon megjelent jegyzetében. 

„Nem tudni, hogy hogyan eszkalálódik a háborús helyzet a Közel–Keleten, hiszen mind Iránban, Libanonban és Szíriában is üdvözölték a Hamász akcióját, nem mellesleg fegyverekkel  és katonákkal is támogatták azt bizonyosan.

Mindeközben Európa számos nyugati országában a nagyvárosokban palesztin szimpatizánsok tömegei ünnepelték a zsidók elleni vérontást.

Azokban az európai országokban, melyek folyamatosan antiszemitizmussal vádolják Budapestet.” – írja Hrubik

„De nemcsak Európában, hanem a szabadság, az ígéret és a befogadás földjén, New Yorkban és a kanadai Torontóban is éltetik a gyilkosokat. A kanadai parlamentben, ahol nemrégiben Zelenszkij ukrán elnök látogatása kapcsán felállva ünnepeltek egy Kanadában élő, egykori ukrán banderista nácit, akinek a lelkét több száz ember halála terheli, most ismét terroristákat ünnepelhetnek. A kanadai náciknak, akikből Kanada a II. világháború után több ezret is befogadott, még emlékműveik is vannak. Ahol a nácikat éltetik. Ez ám a demokrácia bölcsője.” – teszi hozzá a szerző.

A felvidéki magyar író szerint „a szélsőliberális, szivárványagyú, LMBTQ-pártoló, Fidel Castro klón Justin Trudeau miniszterelnök büszke lehet magára és összetákolt nemzetére. Földi László biztonságpolitikai szakértő egy televíziós beszélgetésben arra a kérdésre, hogy szerinte mennyi terrorista érkezhetett a menekülthullámokban Európába azt válaszolt, hogy nem ez az igazán érdekes, hanem az, hogy több, mint egymillió migránsról nem tudják a hivatalok, hogy valójában kicsodák. Bemondásra írták be az adataikat a papírjaikra, hamis születési adatokkal.

Még csak azt sem tudják, hogy a származási ország, amit bemondtak, igaz-e.

Mert hogy érkeztek és érkeznek kiképzett muszlim, arab katonák és terroristák menekültnek álcázva, az bizonyított tény. Tudjuk, hogy hazudnak. Ők is tudják, hogy hazudnak. És azt is tudják, hogy mi is tudjuk, hogy hazudnak. Mégis hazudnak. Ezt eredetileg Szolzsenyicin mondta a kommunistákra, de miben is különbözik a mai európai vezetés tőlük. Semmiben. Vagy mégis. Igen. Sokkal rosszabbak.” – zárja írását Hrubik Béla.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!