A Booking.com elkezdi megjelölni Júdea és Szamária területén a zsidó szállásokat – Netanjahu nem hagyta szó nélkül
„A Bookingnak szégyellnie kellene tudatlanságát és képmutatását” - fogalmazott
A Booking.com elkezdi megjelölni Júdea és Szamária területén a zsidó szállásokat – Netanjahu nem hagyta szó nélkül

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 09. 20.
A világ talán legnépszerűbb utazási szolgáltatója, a Booking hamarosan elkezdi bejelölgetni alkalmazásában csaknem az összes, zsidó tulajdonban álló szálláshelyet Júdea és Szamária területén egy biztonsági figyelmeztetéssel. Az eset kapcsán Netanjahu felháborodásának adott hangot.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Az alkalmazás arra figyelmezteti az utazni vágyókat, hogy akik a júdeai és szamariai szálláshelyek között szeretnének válogatni, azoknak érdemes tudni, hogy „a terület látogatása fokozott biztonsági és emberi jogi kockázattal járhat, illetve kockázatot jelenthet a helyi közösségre és a vendégekre nézve”.

Ennek kapcsán a volt izraeli miniszterelnök, Benjámin Netanjahu kijelentette, hogy „a Bookingnak szégyellnie kellene tudatlanságát és képmutatását.”

Mint fogalmazott,

Júdea és Szamária a szülőföldünk szíve, mindannyiunk szíve, s Titeket (Júdea és Szamária lakói – a szerk.) a szívemben hordozlak; ti vagytok azok az aktivisták, akik harcolnak ez ellen a mélységes képmutatás ellen, köszönet nektek.

De felszólalt Yoel Razvozov turisztikai miniszter is, aki hamar elítélte a döntést, és kijelentette, hogy „egy gazdasági társaság nem fogja meghatározni helyettünk, hogy mi tartozik Izrael területéhez, és mi nem.”

Hozzátette, hogy sürgősen összehívja az Idegenforgalmi Minisztérium vezetőségét, hogy meghatározzák, milyen lépéseket tegyenek a helyzet kezelése érdekében.

(IsraelNationalNews/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!