(18+) Van ennél lejjebb? A Disney+ Sátánnal közösülő, majd teherbe eső tinilányról készít sorozatot
(18+) Van ennél lejjebb? A Disney+ Sátánnal közösülő, majd teherbe eső tinilányról készít sorozatot

Illusztráció ( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 05. 31.
A MovieGuide nevű családbarát szervezet arra hívta fel a figyelmet, hogy Disney+ egyik közelgő produkciójában ismét botrányos húzásra készül: a filmben egy tinédzser lány kerül szerelmi kapcsolatba a Sátánnal – és ez csak a kezdet.

Értesüléseik szerint a streaming platformnak egy új, német gyártású sorozatáról van szó, amely a Pauline nevet viseli majd, és amelynek története szerint egy 18 éves lány „egyéjszakás kalandba” kerül az ördöggel, akitől aztán gyereket vár a főszereplő - írja a CBN.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A sorozat készítői úgy nyilatkoztak a téma kapcsán, hogy a projekt „nagyon közel” áll a szívükhöz. „A sorozat már jóideje egy olyan projekt volt, ami a szívünkhöz nagyon közel állt, és ez (a jövőben is) így lesz” - mondta Philipp Käßbohrer és Matthias Murmann.

„Nagyon örülünk, hogy a Disney+ ugyanúgy szereti ezt a tinitörténetet, mint ahogyan mi is, és hogy most ilyen csodálatos szereplőkkel és stábbal kezdhettük el a forgatást”

– tették hozzá.

előfizetés

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!