hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A politikailag eredendően semleges óriásvállalat egyre inkább a progresszió élére áll
A Disney színeváltozása
A politikailag eredendően semleges óriásvállalat egyre inkább a progresszió élére áll

Egyre erélyesebben dolgoznak azon, hogy a fiatalok számára az abnormálist természetesként mutassák be.(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2022. 05. 05.
Ugyan nem ritka dolog, hogy egy óriásvállalat beszáll a kultúrharcba, azonban a Disney új párharca Florida kormányzójával amellett, hogy némileg komikus, veszélyes trendeket vetít előre a gyerek­tartalmakkal kapcsolatban.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

A Pixarnál betelt a pohár. Ez már egyszerűen több volt a soknál! Micsoda égbekiáltó képmutatás, hogy a Disney a melegjogok bajnokaként csendben kivágja a Lightyearből a leszbikus csókjelenetet! Álszentség, kétszínűség... elnyomás! Éveken át tartó hosszútűrés és csalódások után itt volt az ideje a cselekvésnek.

A Disney által tulajdonolt animációs stúdió LMBTQIA-tagjai évek frusztrációit öntötték nyílt levelükbe, ami más reklamációkkal együtt berobbantotta a konzervatív törvényhozók és az óriásvállalatok epikus küzdelmének legújabb csatáját. Márciusban az amerikai közélet a floridai gyermekvédelmi törvényre fókuszált, és míg a melegjogi aktivisták a maguk neurotikus módján tiltakoztak a törvénytervezet ellen, a Disney – ahogy általában – igyekezett nem belekeveredni a dologba.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!