(18+) Homoszexuális orgiákat szervezett és férfiakat zsákmányolt ki szexuálisan a világ egyik legnagyobb divatcégének volt vezetője
Azonos nemű partnerével közösen
(18+) Homoszexuális orgiákat szervezett és férfiakat zsákmányolt ki szexuálisan a világ egyik legnagyobb divatcégének volt vezetője

Forrás: Youtube/CNBC

2023. 10. 03.
Az Abercrombie & Fitch divatcég volt vezérigazgatója és férfi partnere a világ számos pontján szerveztek szexpartikat, amelyekre férfiakat toboroztak és zsákmányoltak ki szexuálisan, derül ki a BBC friss oknyomozó riportjából.

A lap információi szerint egy jól szervezett hálózat közvetítőn keresztül kereste meg a fiatal férfiakat a Mike Jeffries és Matthew Smith által szervezett eseményekre.

Eddig nyolc férfi nyilatkozott az ügyről és árulta el, hogy részt vett ezeken az eseményeken. Közülük többen azt állították, hogy szexuálisan kizsákmányolták vagy bántalmazták őket.

Jeffries és Smith egyelőre nem válaszoltak a botránnyal kapcsolatos megkeresésekre. A homoszexuális pár közvetítője ugyanakkor tagadta, hogy bármi rosszat követett volna el, és azt mondta, hogy a férfiak maguktól mentek el ezekre az eseményekre.

Az Abercrombie & Fitch (A&F) - amely a Hollister márkát is birtokolja - közölte, hogy „megdöbbent és felháborodott” Jeffries-ék állítólagos viselkedése miatt.

A riportban említett férfiak más és más történeteket meséltek el a lapnak, viszont számos esetben felfedezhetők a következő hasonlóságok:

  • VAGY eredetileg fotózásra invitálták őket, nem orgiára; és a helyszínen közölték velük, hogy a fotózás feltétele a szex,
  • VAGY előre közölték, hogy szexuális tartalmú lesz a program, viszont részleteket nem árultak el.
  • Volt olyan áldozat, akit állítása szerint a két idős férfi személyesen hívta meg a házukba, majd bedrogozták, és úgy vették rá a szexre.
  • A férfiakkal kivétel nélkül titoktartási szerződést írattak alá, amelyet még csak el se tudtak olvasni, és saját példányt se adtak belőle.
  • Mindannyiuknak adtak egy bizonyos pénzösszeget a szexuális aktus(ok) után.

(BBC / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!