(18+) Drámai videó került elő Abe Sindzó meglövésének pillanatáról 
(18+) Drámai videó került elő Abe Sindzó meglövésének pillanatáról 

Fotó: Twitter / CBS News

2022. 07. 08.
A volt japán miniszterelnök épp a beszédét tartotta, amikor hirtelen eldördültek a lövések. Azonnal összeesett, a merénylőt pedig földre teperték. Csak erős idegzetűeknek. 

Ahogy arról a Hetek is beszámolt, életét vesztette a volt japán miniszterelnök, miután egy pénteki kampányrendezvényen hátulról meglőtte egy negyvenes éveiben járó merénylő. Az éppen beszédet tartó Abe Sindzó azonnal összeesett, sajtóértesülések szerint a hátán érte a lövés, károsítva a politikus tüdejét.

További részletek itt.

A Twitteren közzétettek egy videót a lövés pillanatáról, majd arról, ahogy mentőbe helyezik a 67 éves volt miniszterelnököt. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a felvételek megtekintését. 

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!