hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Igazi politikai pedofília: így próbálják térdre kényszeríteni a renitens országokat
A gyermekek élete sem elég drága
Igazi politikai pedofília: így próbálják térdre kényszeríteni a renitens országokat

Forrás: AP/Oded Balilty

2023. 01. 05.
A 2022-es év világosan megmutatta, hogy a nemzetközi politika olyan irányba tart, amely egyre kevésbé tűri meg a „renitens” országok szabad önrendelkezését. A birodalmi eszköztárban ma már nem csak szégyenbillogok aggatása vagy társadalmi feszültségkeltés van benne – de készek feláldozni a gyermekek szexuális-lelki ártatlanságát és egészségét is hatalmi céljaik elérése érdekében.

Nem kell olyan sokat visszamennünk az időben, a magyarországi gyermekvédelmi törvény, majd az azt követő népszavazás kapcsán fogalmazódtak meg olyan viccesnek szánt állítások, melyek szerint kamu ez az egész genderügy, nincsenek nemváltó óvodások, és senki sem akar nemváltásról tanítani az iskolákban. Ahogyan az alaptörvény-módosítással kapcsolatban is hasonlóan gunyoros megjegyzéseket tettek sokan, amiért a kormány rögzíteni kívánta, hogy az apa alatt férfit, az anya alatt pedig nőt ért, és kettejük szövetségét tekinti házasságnak.

Az év vége egészen egyértelmű választ adott a kérdésre, miután az Európai Bizottság karácsony előtt nem sokkal világossá tette, hogy minden eszközt bevet annak érdekében, hogy módosítsa a magyarországi szabályozást. Bizonyos szempontból igaza volt abban is a kormánynak, hogy Brüsszel zsarolása az uniós pénzek visszatartásával részben azért van, mert Magyarország nem az uniós trendeket követve szolgálja ki az LMBTQ-ideológia aktuális tudománytagadó elvárásait, hanem szuverén módon a gyermekek védelmét elősegítve alakítja a törvényi szabályozást. Egy ideig úgy tűnt, hogy az uniós döntéshozók csak korrupciós indokkal tartják vissza a hazánknak járó jogos támogatásokat, ám

a decemberi bejelentéssel világossá vált, hogy a genderkérdésnek is köze van a kialakult csapdahelyzethez. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!