hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"A genderideológia majdnem tönkretette a családomat"
Hogyan született meg a floridai gyermekvédelmi törvény?
"A genderideológia majdnem tönkretette a családomat"

Az orlandói melegközösség tüntetése. A Disneyland gendersemleges üzemmódba vált.(Fotó:Shutterstock/Puzzlepix)

2022. 04. 07.
Ugyan a vasárnapi gyermekvédelmi népszavazás nem érte el az érvényességi küszöböt, mégis örömteli, hogy több mint 3 millió magyar a normalitás pártjára állt. Néhány nappal korábban Floridában is a magyarhoz hasonló gyermekvédelmi törvényt hoztak, és hasonlóan nagy ellenállásba ütközött.

January Littlejohn számára az a bizonyos nap ugyanolyan lehetett, mint akármelyik normá­lis szeptemberi délután Tallahasseeban. Igaz, a normalitás újabban elég gyakran hiányzik az életből, hiszen a háromgyerekes anyuka még egy olyan magától értetődő dologtól is meg volt fosztva hosszú időre, mint hogy a gyerekeiért mehessen az iskolába. A járvány nem volt egyszerű időszak a család számára, de átvészelték, és a floridai klíma sok mindenért kárpótolja az embert.

A nyárias időt 13 éves kislánya is nagyon élvezhette, aki láthatóan teljesen fel volt dobódva, miközben a magas fákkal szegélyezett úton tartottak hazafelé a Deer Lake iskolából.

– Anyu, képzeld ma a suliban azt mondták, hogy megváltoztathatom a nevemet, és annyira vicces volt, még azt is megkérdezték, hogy a fiú- vagy a lányöltözőt szeretném-e használni! – csicseregte vidáman.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!