hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Depressziós, öngyilkos tinik: szorongatják Zuckerbergéket
A gyermekvédelem lehet a közös nevező a Facebook-szabályozásban
Depressziós, öngyilkos tinik: szorongatják Zuckerbergéket

Mark Zuckerberg nem ment el a szenátusi meghallgatásra.(Fotó: AP / Susan Walsh)

2021. 10. 07.
A kiszivárgott belső információk mellett a Facebook néhány órás leállása is megmutatta, hogy a bigtech vállalat milyen elementáris hatással van az életünkre, közösségeinkre és a gazdasági életre. Egyre többen vélik úgy, hogy ez ellen tenni kell valamit.

„A Facebook ugyan nem kritikus infrastruktúra, de most láthattuk igazán, hogy mennyire központivá vált a kapcsolatokban, és bizonyos üzleti funkciókban: elég csak azoknak a kimaradt bevételeire gondolni, akiknek a Facebookon lehet a szolgáltatásukba bejelentkezni vagy vacsorát rendelni”

– mondta a Heteknek Dr. Gulyás Gábor informatikai adatvédelmi szakértő, a BME tudományos munkatársa a hétfői hétórás leállással kapcsolatban.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!