hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nitrogénbe fagyasztva várja a feltámadást az iráni futurista
A TRANSZHUMANISTA HITRENDSZER A SZUBKULTÚRÁBÓL A MAINSTREAMBE TÖR
Nitrogénbe fagyasztva várja a feltámadást az iráni futurista

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 11. 18.
A világjárvány úgy tűnik, csak gyorsítja azokat a törekvéseket, amelyek a transzhumanista hitrendszerbe illeszkednek. Az egészségre vágyó, halált legyőzni akaró ember gépekkel, mesterséges intelligenciával szövetkezve akar Istent játszani, és ennek szószólói egyre nagyobb hatással vannak a köztudatra.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Az arizonai Scottsdale egy különleges helyén található FM-2030 teste. A folyékony nitrogénba helyezettlélektelen holttest 2000 óta várja a feltámadást. Nem, FM-2030 nem egy jámbor igazhitű, aki az ábrahámi vallások valamelyikének tantételét vallotta: ő egy híres, iráni származású, belgiumi születésű futurista, aki transzhumanistaként fejezte be eddigi pályafutását. Ezután fagyasztották le, hogy a jövőben majd felkelthessék.

Eredeti neve Fereidoun M. Esfandiary volt, de erre már alig emlékeznek. Azért nevezte át magát FM-2030-ra, mivel erre a dátumra esik a századik születésnapja, és úgy vélte, hogy a harmincas évek „varázslatos évek lesznek”, amikor már senkinek nem lesz életkora és mindenkinek adott a lehetőség: örökké élni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!