hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Maffiózó youtuber üti ki a szultánt?
Egyre dagadó botrányok Erdoğan körül
Maffiózó youtuber üti ki a szultánt?

A korábbi miniszterelnök, Binali Yıldırım (balról) fia is nyakig lehet a drogkereskedelemben, amiben Erdogan is érintettnek tűnik.(Fotó: AP / Presidential Press Service)

2021. 06. 03.
Gyilkosságok, nemi erőszak, drogkereskedelem – csak néhány a súlyos vádak közül, amik az elmúlt hetekben a török kormány legfelső köreit érték. Sokan már Erdoğan esetleges bukását prognosztizálják.

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

Ugyan bizonyára sokan vannak, akik úgy érzik, a tavalyi év vesztesei közé tartoznak, ám azt valószínűleg kevesen hinnék, hogy Recep Tayyip Erdoğant, Törökország autoriter vezetőjét is hasonló gondolatok gyötörhetik. A koronavírus által megtépázott gazdaság és az újonnan kirobbant korrupciós botrány szertefoszlathatják az államfő 20-as évekre vonatkozó szép kilátásait.

2023-ban lesz ugyanis a Török Köztársaság fennállásának századik évfordulója, Erdoğan pedig tervei szerint jelenlegi posztjából ünnepelte volna a centenáriumot, akkor már mint az új Törökország leghosszabb ideje hivatalban lévő elnöke.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!