hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Izraeli exminiszter: 2022 végéig össze fog omlani a kormánykoalíció
Interjú Ofir Akunisszal
Izraeli exminiszter: 2022 végéig össze fog omlani a kormánykoalíció

Forrás: Ofir Akunisz

2021. 12. 01.
Ofir Akunisz szerint új realitás köszöntött be az izraeli kormány­zatban: a politikai túlélés és a hatalmi ambíciók kora moralitás nélkül. A nyáron Netanjahuval együtt távozó miniszterrel Budapesten beszélgettünk az izraeli belpolitikáról, az arabok kormányzati szerepvállalásáról és Izrael rövid távú kilátásairól.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Ha jól tudom, először jár Budapesten…

– Így van, és milyen gyönyörű ez a város! Az emberek olyan kedvesek; ebben a hidegben ilyen melegen fogadtak! Bánom, hogy amíg a tudomány és technológia tárcát vittem, nem kötöttem együttműködési megállapodásokat Magyarországgal, de arra sarkallom a mostani kormányokat, hogy pótolják ezt.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!