hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Irigylésre méltó Magyarország
Kedves Olvasó!

2021. 08. 12.
Elképesztően felbolydult a nemzetközi főáramú média, miután két rendkívüli népszerűségnek örvendő amerikai konzervatív közéleti személyiség, Tucker Carlson, a Fox News sztárműsorvezetője és Dennis Prager, a PragerU animált oktatóvideó-portál alapítója nemcsak hogy „átallott” hazánkba látogatni, de még pozitív színben is tüntetett fel bennünket, megtörve azt a médiakarantént, mellyel több-kevesebb sikerrel igyekeztek elszigetelni Magyarországot. 

Prager szerint ha a bibliai gyökereken álló konzervativizmus hívei elbuknak Közép-Európában, a Nyugatnak annyi. Erőteljes szavak ezek azon nemzet képviselőjétől, melyet mindeddig a szabadság bástyájának tekintettünk, de egyre szerelmesebb viszonyt ápol az újmarxizmus eszméivel, mely beláthatatlan következményekkel kecsegtet.

Fotó: Kulifai Gyula
Fotó: Kulifai Gyula

Tucatjával égnek a templomok  Kanadában, lelkiismeretüket követő keresztény üzletembereket ítélnek el, ideológiai alapú oktatás zajlik az egyetemeken, és erodálódik a privát szféra az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, miközben hazánkat egyre többen irigykedve figyelik és a nyugalom szigeteként írják le, ahol még érték a család, a hazaszeretet és a klasszikus szabadságjogok. 

Hogy jutottunk idáig? Van még értelme a „szabadságharcnak”? Miért szegeződik ennyi szem ránk, és miért van ekkora tétje az apró Magyarország sorsának?  
  

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!