hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Józan hang a hírzajban
Józan hang a hírzajban

2020. 06. 18.
Józan hang a hírzajban

Az idei év első pár hónapja mutatta meg igazán, hogy mennyire nagy szükség van a józan és alapos újságírói munkára. A globális fegyverkezés, a gazdasági világháború, a klíma gyorsuló változása, a szokatlan világjárvány, vagy épp a kulturális és történelmi korszakváltás mind-mind olyan témák, amelyeket nem érthetünk meg pusztán a Facebook-os üzenőfalunk átgörgetésével.

A hetilap műfaja lehetőséget teremt az árnyalásra és elmélyülésre, arra, hogy minden aspektusában körbejárjunk egy témát. A médiafogyasztási szokások felgyorsulása azonban arra késztetett bennünket, hogy portfoliónkat most már a napi hír- és véleménycikkek írására is kiterjesszük. Az óránként változó világunk értelmezéséhez ma már nem elég pusztán értesülnünk az eseményekről, olyan józan hangra van szükség, ami iránytűként szolgálhat az online hírcunamiban.

A korszerű arculatával és letisztult szerkezetével a most elinduló hetek.hu ezt a célt kívánja betölteni. Minden nap karcos publicisztikákkal, izgalmas elemzésekkel, videókkal és podcastokkal segítjük majd a tájékozódást. Megújult előfizetői rendszerünk lehetővé teszi azt is, hogy Olvasóink hozzáférjenek lapunk teljes (31 ezer cikket tartalmazó) felújított archívumához, valamint már csütörtökön megtekinthessék legfrissebb lapszámunkat.

Látogasson el Ön is a megújult hetek.hu-ra!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!