hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"A Balaton jóval több egy nagyra nőtt strandnál"
Interjú Tokody Klára bloggerrel, könyvszerzővel
"A Balaton jóval több egy nagyra nőtt strandnál"

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 07. 28.
Végzettségét nézve közgazdász, munkáját tekintve kommunikációs szakember, miközben egy Balaton-rajongó családban tölti be az édesanya szerepét. Nemrégiben két sikeres könyve is megjelent, amelyekből hazánk legnagyobb tava sem marad­hatott ki.

Miért vág bele egy közgazdász, kommunikációs szakember a blogolásba?

– 2014-ben vettünk egy házat a Balatonnál, és annyira beleszerettünk a tóba, hogy télen-nyáron elkezdtünk lejárni hétvégenként, iskolai szünetekben, szabadságunk alatt. És amikor egyre többen kérdezték, hogy de mégis, mit lehet csinálni szezonon kívül a Balatonnál, elhatároztam, hogy megmutatom. Rengeteget kirándulunk a környéken, és elkezdtem leírni ezeket a túrákat, így indult a blogom.

Amivel mára elég széles körű balatoni nevezetességlista jött létre…

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!