hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Megérkeztek 2022 esküvői trendjei!
A minimenyegzőtől a Többnapos esküvőig
Megérkeztek 2022 esküvői trendjei!

"Nem ritka, hogy az ifjú pár a szűkebb körű tengerparti esküvő után belföldön is megünnepli az életre szóló döntést."(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2022. 04. 13.
Tavasszal hivatalosan is kezdetét veszi a 2022-es esküvői szezon, amely az elmúlt, járvány sújtotta évekhez képest jóval szabadabb kezet enged a pár egy életre szóló döntését megpecsételő ceremónia és esküvői fogadás megszervezésében.

Az esküvői trendek között szemezgetve számos stílusirányzat kínál lehetőséget az elegáns, romantikus megjelenéstől a fantáziadúsabb, fiatalosabb vonásokig, amelyek igazán feledhetetlenné teszik a nagy napot.

Népszerű miniesküvők

Az elmúlt években többen döntöttek a meghitt, szűk körben ünnepelt esküvő mellett, amely bensőségessé tette a nagy napot. Idén nincs akadálya a hosszú vendéglistáknak, mégis sokan maradnak továbbra is az úgynevezett mikroesküvő szervezése mellett. A kisebb létszámú esküvők több lehetőséget rejtenek az asztalok elrendezése és a dekoráció terén. A körasztalos megoldás nemcsak romantikusabbá teszi a helyszínt, de nagyszerű lehetőséget teremt a meghitt beszélgetésekre. A nagyobb létszámú esküvőknél szintén divatba jött a kisebb társalgóterek kialakítása, amely személyessebbé teszi az esküvő hangulatát.

Irány külföld!

Idén újra terítékre kerülnek az úgynevezett úti cél esküvők, hiszen a koronavírus miatti korlátozások feloldásával külföldi helyszín is választható a nagy nap színtereként. Magyarországról a legdivatosabb külföldi úti cél Horvátország, ahol a tengerpar­ton mondhatja ki az ifjú pár a boldogító igent. Nem ritka, hogy a szűkebb körű tengerparti esküvő után belföldön nagyobb rokonsággal és baráti társasággal is megünneplik az életre szóló döntést.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!